Sposób przygotowania

Białka ubić na sztywno gdy będą ubite dodać cukier i żółtka na koniec przesiać make Biszkopt upiec w 180 stopniach około 40 minut. Po upieczeniu i wystudzeniu biszkopt przekroić na pół.
Kiwi obrać i pokroić na plastry i ułożyć na dolnym biszkopcie.
W 3 szklankach wody ugotować kisiele do gotującego się kisielu włożyć margarynę, wyłączyć. Wsypać galaretkę i wymieszać jeszcze gorące wylać na kiwi i przykryć drugą połową biszkoptu. posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Tak ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    fajnie ze warstwa galaretki z kiwi jest w srodku :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !