Sposób przygotowania

Jagodę jałowca rozgniatamy i mieszamy z musztardą. Kiełbasę nacinamy na końcach na krzyż, plaster boczku smarujemy musztardą i owijamy nim kiełbasę. Spinamy wymoczoną wykałaczką. Tak przygotowaną kiełbasę nadziewamy na patyk i pieczemy nad ogniem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    to jest to
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    to zdjęcie mi uprzytomniło jak bardzo bym chciała zjeść kiełbaskę z ogniska!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    wolę kaszankę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !