Sposób przygotowania

Skrzydełka opłukać, osuszyć, następnie oprószyć delikatnie pieprzem, skropić oliwą. Odstawić na pół godziny. Sok z cytryny wycisnąć, wymieszać z oliwą z oliwek, posiekanym drobno czosnkiem, pieprzem mielonym i ostrą papryką. Skrzydełka natrzeć marynatą i odstawić do lodówki na kilka godzin, oprószyć je po wyjęciu solą. Piec na grillu przez około 30 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    robię podobnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !