Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Likier rumowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mleko skondensowane 2 puszki
woda 0,5 (przegotowana)
rum 0,5 (80%)

Przepis i sposób przygotowania na: Likier rumowy

Puszki mleka skondensowanego gotować ok 3 godziny ( w puszkach) Otworzyć puszki i na gorąco zmiksować dodać do tego rum oraz przegotowaną ale wystudzona wodę. przelać do butelek wychodzi około 1,5 l likieru

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 25.05.2011 21:45
likier pod każda postacia jest zawsze wspaniały
Aleksandra45 18.03.2011 22:48
mniam
gacopierz23 05.01.2011 17:08
pycha :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak