Sposób przygotowania

Pikantny keczup należy wymieszać lub zmiksować z brandy, solą, pieprzem mielonym i słodką papryką. Marynatą przygotowaną w ten sposób należy nasmarować udka z kurczaka i odstawić je w chłodne miejsce na około 2 godziny. Pieczarki dobrze oczyścić, opłukać i pokroić w połówki, cebulę obrać z łupinek i pokroić w cienkie plasterki, pory również pokroić w plasterki. Udka należy ułożyć na aluminiowej tacy, obłożyć cebulą, porem i pieczarkami. Grillować przez około 30 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ooo bardzo ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wokalista

    ciekawe...
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    będzie kurczak zadowolony
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    na pewno smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !