Sposób przygotowania

Serca drobiowe należy dobrze opłukać, a następnie osuszyć, wymieszać je z solą, pieprzem czarnym mielonym i posiekanym szczypiorkiem. Czosnek należy rozetrzeć, po czym zmiksować z piwem i oliwą. Polać nim serca i odstawić je do lodówki na co najmniej 2 godziny. Po upływie tego czasu serca wyjąć z marynaty, nadziać na szpadki od szaszłyków i grillować przez około 30 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pychotka, robiłam kiedyś podobnie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    a co na to serce
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    do wypróbowania
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawe danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !