Sposób przygotowania

Biszkopt przeciąć na 3 placki.Zrobić kremy do tortów wg przepisu na opakowaniu.Przełożyć biszkopt najpierw kremem ajerkoniakowym,następnie czekoladowym.Torcik wyrównać dookoła waniliowym kremem i posypać posypką.Całość wstawić do lodówki na 2-3 godziny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie super w smaku
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    tak jeszcze kremów nie łączyłam ! niezłe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smacznyi efektowny !
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny tort

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !