Sposób przygotowania

Wlewamy sok do nie dużego rondelka i podgrzewamy , rozpuśćmy w nim żelatynę i mieszamy na małym ogniu dodając barwnik. Następnie przelewamy do salaterek i pozostawmy w lodówce do stężenia. Teraz w między czasie przygotujmy sos miętowy. Miętę myjemy i odrywamy listki, tylko muszą być osuszone.Umieszczamy je w możdzierzu , ucieramy aż powstanie masa o konsystencji sosu. Cienką strużką polewamy nim galaretkę i dekorujemy listkami mięty.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    zielonego ufoludka ,na pewno smaczne,,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    pomysłowe
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ciekawe połączenie smaków i kolorów!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    super!!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajowa!;D i świetna nazwa;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    fajna nazwa ciekawy przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !