Sposób przygotowania

Masę karmelową wsadzić do gorącej wody na jakieś 10minut a nawet 15minut aby łatwo było smarować nią chrupiące płaty andruta.
Dokładnie smarować płaty andruta i przekładać następnymi aż w końcu się skonczą. Juz gotowe! Pyszne karmelowe wafelki są gotowe i idealne do kawy :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybciutko i pysznie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    mniam....:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Też takie robię, pyszne są.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    Czasem też robie takie andruty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !