Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PAPRYKA NADZIEWANA

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 SZT
ser żółty 10 DKG
oliwa 5 ŁYŻEK
czosenk 1 ZĄBEK

Przepis i sposób przygotowania na: PAPRYKA NADZIEWANA

Czosne wycisnąć i rozrobić w oliwie. Paprykę przekroić na pół i oczyścić środek. Ser zetrzeć na tarce. Do wydrążonych połówek papryki włożyć farsz czonkowy i posypać grubą warstwą sera. Wstawić do piekarniaka lub mikrofali do momentu rozpuszczenia sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 12.05.2011 20:43
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak