Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycelki grzybowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby leśne 0,5 kg
bułka czerstwa 1 sztuka
cebula 2 sztuki
jajko 1 sztuka
sól
olej
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycelki grzybowe

Grzyby gotować 3 min. Kiedy przestygną 2 razy przepuścić przez maszynkę z namoczona i wyciśniętą bułką oraz z cebulą, dodać jajko, przyprawy i dokładnie wymieszać.

Formować nieduże bitk, panierować w bułce tarteji i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak