Sposób przygotowania

Truskawki rozgniatamy- najlepiej w maszynie, która je potnie na drobniutkie kwałeczki n astępnie dodajemy klika łyżek śmietany wg smaku i dodajemy troszkę cukru tez według uznania całość należy zmieszać do uzyskania jednolitego koloru.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    becia879

    pyszota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Pycha!! taki kogiel - mogiel truskawkowy często gości u mnie w sezonie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !