Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makaron z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron rurki 300 dkg
pieczarki 50 dkg
oliwa 3 lyzka
śmietana 200 ml
jaja 3 szt
ser żółty 100 g
gałka muszkatałowa
sól, pieprz
natka pietruszki
bulion 100 mięsny
filet z indyka 0.5 wędzony

Przepis i sposób przygotowania na: makaron z grzybami

makaron ugotowac.pieczarki poddusic na oleju.wlac do nich bulioni dodac smietane ,doprawic sola i pieprzem.filet pokroic w kostke,wymieszac z makaronem i pietruszka.1/2porcji wylozyc do naczynia ,na makaron wylozyc grzyby przykryc reszta makaronu z miesem..jaja wymieszac z 100 ml. smietanyi serem,doprawic sola i pieprzemz galka,makaron polac sosem i zapiekac 30 minut w piekarniku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 06.08.2011 08:41
pyszne danie
Emilia22 19.09.2010 17:39
niebo w gębie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak