Sposób przygotowania

mięso należy umyć i osuszyć np ręcznikami papierowymi. potem zmieszać wszystkie składniki sól, pieprz i cukier mięso włożyć do woreczka foliowego wsypać mieszanke i dokładnie, szczelnie zamknąć. Włożyć do lodówki na ok 3 dni często przewracając z góry na dół by mięso mogło nasączyć się dobrze. Po tym czasie wyjąć mięso, osuszyć i włożyć do piekarnika na ok 45minut , dusić w temp 70 stopni. Idealne do chleba

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wymiata :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna210

    cuker ? zawsze dawałam czosnek, musze sprobowac :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jacel

    super schabik
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię schab
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja takze czosnek dodaje, cukru nigdy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !