Sposób przygotowania

Wszystkie składniki poszatkować. Koper, pietruszkę, natkę drobno posiekać. W tym czasie zagotować ocet wg uznania. olej wlać do składników. Zalać octem wymieszane składniki a następnie włożyć do słoików. Pasteryzować 30 min.

Komentarze

  • 13
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre, pyszne
  • 7
    original
    Opublikowano

    magical66

    pzsyne polecam wsyzstkim
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    wygląda ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    dobra sałatka do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    dobra sałatka do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !