Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot jabłkowo-aroniowo-malinowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jabłka
aronie
cukier
maliny świeże

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot jabłkowo-aroniowo-malinowy

Jabłka oczyszczmay, usuwamy pestk, dzielkimy na ćwiartkii. Napełniami nimi słoik do połowy. Do każdego słoika dodajemy aronie (wg uznania, ale nie za dużo) i maliny. Dodajemy 3 łyżki cukru i zalewamy przegotowaną wodą. Pasteryzujemy 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Neetka90 29.01.2011 22:45
muszę spróbować .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak