Sposób przygotowania

Filety podzielić na porcje. cebulę zetrzeć na tarce. Musztardę wymieszać z oliwą, winem i cebulą. Doprawić solą. Brytfanę wyłożyć folią aluminiową, ułożyć na niej porcje mięsa, polać sosem i szczelnie zawinąć. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190 stopni i piec 35-40 minut

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna6

    ciekawy przepis ,wypróbuję.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    rakow2

    a co na to kurczak ze go opili ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !