Sposób przygotowania

Filety z łososia ułożyć w zamykanym pojemniku. Zalać sokiem z cytryny, posypać z obu stron koprem i pieprzem i zostawić na godzinę .
Wyjąć rybę z marynaty . Osuszyć ,osolić , oprószyć mąką i smażyć na maśle czosnkowym z olejem na rumiano z obu stron .
Podawać z ziemniakami z wody i sałatą z sosem vinegret .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    wszystko mi się na tych zdjęciach podoba jak nigdy chyba:) aż w brzuchu burczy:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Ale pięknie podany
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bardzo ładnie podane.
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    głodna sie robię ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pięknie wygląda!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !