Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki,
w rondlu wlewamy około 1 l wody, dodajemy szczyptę soli, 3-4 łyżki cukru, 4 łyżeczki musztardy, rozmieszać to, sos musi być musztardowo- słodki. Zaklepać to mąką i śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ana00

    Przypomniał mi się obiad ze szkolnej stołówki ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    bardzo smaczne :) robię je praktycznie w każdy piątek :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też takie robię. Moja córka je uwielbia.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale dawno nie jadłam,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Będą na następny obiad.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !