Sposób przygotowania

Słonine lub boczek podsmażamy na patelni. Dodajemy cebulę pokrojoną w talarki. Smażymy kilka minut, aż boczek sie będzie wytapiał. Dodoajemy grubo pokrojone prawdziwki. Wrzucmy liść laurowy i ziele angielskie. Owoce jałowca oraz kolendre ubijamy w moździerzu i dodajemy go grzybów, gdy zaczna puszczać soki. Smażymy do momentu wyparowania soków.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Aromatyczne te grzybki :).
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Grzybki to ja lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    grzybki są bardzo dobre, ale osobiście nie przepadam za tymi które się ślimaczą
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    a te przyprawy nie zabijają smaku tych prawdziwków? Niedługo będzie prawdziwkowo!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Smak prawdziwków został nie tylko został zachowany ale wzbogacony :o) Ogólnie prawdziwki lubię doprawić porządnie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 3
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    uwielbiam takie grzybki
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    to lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Lubię takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !