Sposób przygotowania

Go garnka wkładamy cukinię wcześniej oskrobaną ze skórki i pokrojoną w kostkę. Dolewamy troszkę wody by cukinia nam się dusiła i zostawiamy to na jakiś czas. Następnie kroimy cebulę i kiełbaskę w kosteczkę. Smażymy cebulkę na masełku, dodajemy kiełbaskę. Podsmażoną cebulę z kiełbaską dodajemy do cukini i nadal dusimy. Gdy cukinia zmięknie dodajemy przecier pomidorowy i doprawiamy całość solą, wegetą , zielem angielskim, listkiem laurowym . Smacznego ponieważ jest naprawdę dobre i nadaje się do zapasteryzowania w słoiki.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    uwielbiam je
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    przepyszne,robie podobne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super , na pewno pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !