Sposób przygotowania

Bagietki rozciąż wzdłuż. Poamarować obie połówki masełkiem czosnkowym. Salami i ser położyć na bagietkach Włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok. 15 minut. Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    szybkie i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    szybkie i dobre
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo dobra bagietka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ojj kiedyś robiłam je często, szybkie śniadanko lub kolacja to była

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !