Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na mleku. Truskawki oczyszczamy, miksujemy, łączymy ze śmietaną i cukrami. Tak powstałym sosoem truskawkowym polewamy ugotowany ryż.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sundaytn

    pycha@
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ulaaa

    ulubione danie z przedszkola
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    klasyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !