Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszubianka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 5 szt.
cebula 1 szt.
ogórek kiszony 2 szt.
rodzynki 100 g
koperek, sól, pieprz
śmietana kwaśna 250 ml
filety śledziowe 250 matiasy

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszubianka

Filety śledziowe pokroić w grube paski, ugotowane ziemniaki w plastry, a cebulę i ogórki w krążki. Rodzynki namoczyć w gorącej wodzie na kilkanaście minut, odcedzić, wystudzić i dodać do sałatki. Koperek pokroić nie za drobno i połączyć ze śmietaną. Dodać sól, pieprz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 26.07.2012 14:39
fajny przepis !
Elżbieta17 14.07.2012 11:45
super:)
kasienka23 11.02.2012 15:41
pulki ze śledzikiem :)
Kopiko1983 26.09.2011 21:46
Baaardzo smaczne!
Rogalik 12.08.2011 22:06
dlaczego kaszubianka?na pewno smaczna
smakoszek 22.07.2011 10:57
świetne
Motorek 18.05.2011 12:27
smaczne
Mirka-Ludomila 26.04.2011 13:15
dobre
irenka 16.03.2011 21:26
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak