Sposób przygotowania

Golonki umyć, dodac obrane i pokrojone warzywa, czosnek, listek laurowy, pieprz ziarnisty i ziele angielskie. Gotować do miękkości. Gdy mięso jest prawie miękkie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Po 15 minutach włożyć odciśnietą i drobno pokrojoną kapustę.gotować dalsze 15 min. Cebulę pokroić w drobną kostkę i przesmażyć na złoto. Dodać do zupy.doprawić wg. uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna zupka
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygląda super
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Berys18 wygląda apetycznie ale nie przedstawia mojej zupy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam dania kapustne, a takim kapuśniaczkiem to nawet teraz, pomimo tak późnej godziny bym nie pogardziła :)))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    lubimy....
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra zupa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !