Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybno*serowa

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek wiejski 2 szt
wędzona ryba bez ości 250 g
przecier pomidorowy 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybno*serowa

serek wiejski i rybę zmiksować na jednolitą masę.dodać przecier i pokrojoną natkę pietruszki.doprawić solą i pieprzem do smaku.poodawać z pieczywem białym lub razowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 02.01.2012 18:16
proste i smaczne
bercik1 01.10.2011 23:34
Na kanapki w sam raz
cukiereczek 31.07.2011 14:24
super
rakow2
rakow2 09.07.2011 16:53
bardzo dobra na kanapki
marta639 17.09.2010 21:02
Polecam ten przepis
Allice 17.09.2010 19:02
pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak