Sposób przygotowania

Rybe dokłądnie oczyszczamy i opróżniamy z wnętrzności. Kawałki ryby solimy, obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym tluszczu, podajemy z frytkami.

Spróbuj również

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Proste i smaczne
  • 6
    original
    Opublikowano

    aginaa

    prawie jak nad morzem,hehe
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    przepis bardzo prosty, nawet początkujący kucharz przyrządzi to danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Proste i smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !