Sposób przygotowania

Rybe oczyścić ze skóry i ości, ułożyć cząstki na półmisku, wymieszać z majonezem wymieszanym z marchwią. Doprawić solą i cukrem, skropić obficie cytryną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    dobre
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    na święta w sam raz
  • 5
    original
    Opublikowano

    teresa18

    zachęcajacy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny pomysł:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !