Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Miodowy schab pieczony

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miód 4 łyżki
oliwa 2 łyżki
czosnek 2 ząbki
sól
pieprz
majeranek
schab 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Miodowy schab pieczony

Miód, oliwę, czosnek i przyprawy wymieszać. Natrzec nim schab i wstawić do lodówki na ok 2h. Następnie przełożyć do naczynia żarooodpornego i piec do miękkości co jakiś czas polewając wytapiajacym się tłuszczem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 06.03.2011 08:27
W piekarniku się ten schab piecze? Jeśli tak to w jakiej temperaturze?
Emilia22 29.09.2010 15:18
palce lizać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak