Sposób przygotowania

Jabłka obrać i zetrzeć na tarce. Mąkę, cukier, kaszę, migdały i proszek do pieczenia wymieszać. Do wysmarowanej foremki wysypac 1/3 sypkiej mieszanki, na to położyć połowę jabłek, znów składniki sypkie, jabłka i sypkie. Na wierzch zetrzeć na tarce zimną margarynę. Piec ok 1h w 180st.

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne ciastko
  • 0
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    Z migdałami jeszcze nie jadłam, do wypróbowania:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    tanie, łatwe i dobre ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !