Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w krążki. Wodę zagotować dodać pozostałe składniki. Zalać zalewą z cebulą rybę po 2 dniach gotowa do spożycia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    można tą zalewą zalać każdą rybę?
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    opiekaną tak
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna rybka wychodzi z taką zalewą
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    klasycznie dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    robię podobną

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !