Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zalewa do filetów opiekanych

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 3 szklanki
ocet 10 % 1/2 szklanki
cukier 1,5 łyżki
Liść laurowy suszony Prymat 2 sztuki
cebula 3 sztuki
Ziele angielskie całe Prymat 2-3 ziarnka

Przepis i sposób przygotowania na: Zalewa do filetów opiekanych

Cebulę pokroić w krążki. Wodę zagotować dodać pozostałe składniki. Zalać zalewą z cebulą rybę po 2 dniach gotowa do spożycia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata23 27.05.2013 11:26
robię podobną
Dorian 03.01.2013 14:59
klasycznie dobra
dorotka0000025 07.09.2012 14:45
ciekawe
Wacław 29.07.2012 14:35
fajna !
IKrakowianka 01.07.2012 00:14
dobry przepis
Ela15 16.06.2012 11:01
fajna
Grazyna0211 09.05.2012 17:35
pyszna rybka wychodzi z taką zalewą
aacaac 28.02.2012 12:21
spróbuję
kanu83 06.01.2012 20:27
fajna
krystyna24 24.10.2011 11:19
ciekawe
gacopierz23 03.10.2011 14:45
opiekaną tak
Ewa111 02.10.2011 14:11
można tą zalewą zalać każdą rybę?
Dorota59 13.08.2011 18:12
super
MAR3STA 22.06.2011 23:42
super!
Natalia/tubisiek 23.01.2011 08:52
fajne
iwona332 17.09.2010 22:37
spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak