Sposób przygotowania

Makaron ugotować na pół twardo. W garnku zagrzać letnią wodę ze śmietaną i koperkiem. Makaron przełożyć do naczynia żaroodpornego, na nim ułożyć kostki rybne i zalać sosem koperkowym. Wstawić do piekarnika i piec ok 30 min.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ładnie wygląda
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    takie dania lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Rewelacyjnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny przepis na szybkie i proste danie - a do tego smaczne.
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    tak jeszcze nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    warto spróbować
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super musi być
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    uwielbiam makaron i rybkę wiec Danie w sam raz dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pięknie się prezentuje...
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    smaczne danie,uwielbiam ryby
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !