Sposób przygotowania

Umyte i osuszone ręcznikiem papierowym kotlety rozklepać tłuczkiem.Kotlety posolić,oprószyć pieprzem,posmarować cienką warstwą musztardy z obydwu stron i włożyć na godzinę do lodówki.Jajko roztrzepać.Bułkę tartą wysypać na talerz.Maczać kotlety w jajku i obtaczać w bułce tartej.Na patelni rozgrzać olej i smażyć kotlety z obydwu stron na rumiano.Smacznego!

Ja podałam kotlety z ziemniaczkami,kapustą czerwoną (przepis w mojej galerii) i ogórkiem kiszonym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    muszę spróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować tego przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Ciekawa kombinacja :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !