Sposób przygotowania

obrane ogórki i cebulę pokroić w plastry, posypać solą i odstawić na ok. 2 godziny. Marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Do odciśniętych ogórkóww dodać resztę składników i wymieszać. Pasteryzować 5-10 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Nie robiłam nigdy takich ogórków. warto je zrobić
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam te ogórki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !