Sposób przygotowania

Pomidory, jabłka, warzywa i cebulę zmielić przez maszynkę, dodać przyprawy i zostawić na 24 godziny. Następnie gotować 3-4 godz., przetrzeć przez sito i wlewać gorące do słojów.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nigdy jeszcze domowego keczupu nie robiłem, a podobno w smaku nic sie z nim nie równa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Wszystko co zrobione \"po domowemu\" nie ma porównania z kupnym :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ależ to musi smakować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !