Sposób przygotowania

Chleb razowy podsuszyć w piekarniku,lekko zrumienić, zalać przegotowaną ostudzoną wodą , dodać czosnek i pozostawić w cieple na 3-4 dni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nie przepadam za żurkiem
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zapisuję przepis,może kiedyś zrobię sama.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Muszę się nauczyć sama robić zakwas:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    muszę w końcu zrobić
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    ja też muszę w końcu go zrobić :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    SUPER
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    nie ma to jak samemu zrobic zakwas:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo przydatne
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Też taki robię, jednak chlebek żytni suszę i przy okazji rumienię w tosterze - tak jest znacznie szybciej i wygodniej ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ale bedzie pyszny zurek ;-))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię taki żurek!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !