Sposób przygotowania

Dokładnie utrzeć rybę, dodać pozostałe składniki i utrzeć na puszystą masę, doprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    jestem ciekawa jak smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    no ja poprostu biore rybke z puszki i mieszam z twarozkiem. Tez pycha.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    a mam pytanko aż pół kostki margaryny dajesz????
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Nie, mniejsza ćwierć wystarczy, a nawet z łyżka (ja to robię większość przepisów tak "na oko"). Miałam tak zapisane w swoim zeszycie i spisałam nie zastanawiając się nad tym co pisze. Ale dobrze, że ktoś zauważył :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !