Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybna pasta twarogowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

margaryna 0,5 kostki
koncentrat pomidorowy 2-3 łyżki
sól i pieprz do smaku
serek homogenizowany 1 opakowanie
sardynki 1 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: Rybna pasta twarogowa

Dokładnie utrzeć rybę, dodać pozostałe składniki i utrzeć na puszystą masę, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 16.07.2012 22:00
Nie, mniejsza ćwierć wystarczy, a nawet z łyżka (ja to robię większość przepisów tak "na oko"). Miałam tak zapisane w swoim zeszycie i spisałam nie zastanawiając się nad tym co pisze. Ale dobrze, że ktoś zauważył :)
Justyna/Dzastus 16.07.2012 10:20
a mam pytanko aż pół kostki margaryny dajesz????
Justyna/Dzastus 16.07.2012 10:19
no ja poprostu biore rybke z puszki i mieszam z twarozkiem. Tez pycha.
elzbietar64 09.05.2012 23:26
jestem ciekawa jak smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak