Sposób przygotowania

Do garnka wlać dwie łyżki oliwy, następnie wrzucić marchewkę i cebulę. Smażyć tak kilka minut, nie zapominając o częstym mieszaniu, by się nie przypaliło. Dodać pomidory z puszki (wraz z odciekiem). Dolać litr bulionu warzywnego, wsypać makaron. Zagotować, zmniejszyć ogień, pogotować jeszcze kilkanaście minut, aby wszystkie warzywa były miękkie. Pół niewielkiej kapusty umyć, poszatkować a następnie wrzucić do garnka. Doprawić pieprzem, solą itp. Gotować jeszcze-ale nie za długo, by warzywa się nie rozgotowały.

Komentarze

  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetna zupka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !