Sposób przygotowania

Cebulę szatkuję, duszę na łyżce oliwy. Do wody wrzucam marchew pocięta w kawałki, ziemniaki w kostkę, selera w kostkę, cebulę, wszystkie przyprawy oprócz imbiru, masło. Nie solę by warzywa szybko się rozgotowały. Gotuję. Wyjmuję z zupy ziela ang i liście laurowe. Solę. Miksuję na krem. Dodaje jogurt i starty na tarce imbir. Mieszam.

Dekoruję na talerzu płatkami migdałów.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    jak ładnie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    js28

    pachnąca i pyszna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aniole_k

    Nigdy nie jadłam zupy marchewkowej...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !