Sposób przygotowania

Mięso drobiowe pokroić i ugotować. Ziemniaki i pietruszkę należy obrać i pokroić w kostkę. Bulion zagotować, dodać do niego ziemniaki i pietruszkę. Gotować do momentu, gdy warzywa będą miękkie. Dodać ugotowane wcześniej mięso. Następnie dodać zioła prowansalskie i makaron. Gotować do momentu ugotowania się makaronu. Doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać posiekaną drobniutko zieleniną. Do zupy można dodać także inne warzywa, wedle uważania.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pysznie wygląda :)
  • 4
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    prosta ale dobra
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    rosołek pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prosta,szybka ,pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    czasami też taką gotuję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię takie zupki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !