Sposób przygotowania

Ogórki opłukać dokładnie i osuszyć. Pokroić ze skórką w cienkie plasterki. Podobnie uczynić z cebulą. Czosnek obrać, ząbki grubo posiekać.
Wszystko wymieszać z natką, olejem i octem. Cukier i sól dodać na końcu i wymieszać. Nakładać do wyparzonych słoików i pasteryzować 15 minut.

Komentarze

  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Mogłaś trochę szybciej te słoiczki podrzucić , u mnie już po ogórkach...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ?wietna taka bardzo lubi?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię taką sałatkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !