Sposób przygotowania

Pieczarki i paprykę pokroić w kostkę i przesmażyć na patelni, doprawić solą i pieprzem.
Jajka ubijamy trzepaczką ok. 2 min dodajemy koperek i natkę, doprawić solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzewamy łyżkę tłuszczu i wlewamy 1/4 masy jajecznej, smażymy na jednej stronie około 4 min, następnie kładziemy 1/4 pieczarek i papryki i składamy na pół, smażymy jeszcze chwilę.
Tak samo robimy z resztą ciasta (wyjdą nam 4 omlety).
Polewamy ketchupem, majonezem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    a znam tylko na słodko
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Wygląda bardzo apetycznie.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zgłodniałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię takie
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !