Sposób przygotowania

Ciasto:
Ziemniaki gotowane ubić, a surowe utrzeć. Połączyc i doprawić solą

Farsz:
Jedną cebulę podsmażyć i wymieszać z mięsem mielonym.

Sos:
Jedną cebulę podsmażyć z pieczarkami, dodać przyprawy i śmietanę.

Ciasto lepić, do środka nałożyć farsz i zlepić. Gotować jak kluski.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Głosuję dla zasady, kartacze to moje ulubione danie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    krtacze najpyszniejsze danie świata!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota61

    do ulubionych dodaję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    super nazwa
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    jeszcze kataczy nie jadłam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    kartaczy oczywiście :-)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ile czasu gotuje się kartacze?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !