Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Omlet z fasolką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka 1 szklanki
sól
pieprz
przecier pomidorowy 1 łyżki
jaja 6 sztuk
ser żółty 2 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Omlet z fasolką

Fasolkę moczymy poprzedniego dnia. Gotujemy na sypko. Doprawiamy do smaku, dodajemy przecier pomidorowy. Na patelnię wylewamy rozkłócone jajka i smażymy jak omlet, wierzch posypujemy fasolką oraz startym na tarce żółtym serem. Zapiekamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta31 18.08.2011 14:08
koniecznie muszę spróbować :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak