Sposób przygotowania

Gruszkę obrać i przekroić na połowę i wydrążyć gniazda nasienne. Wlać wino do garnuszka i włożyć gruszkę i gotować ok 20 minut aż nabierze koloru czerwono-bordowego. Gruszka nie może się rozgotować. Połówki gruszki wyjąć i dobrze wystudzić a następnie schłodzić w lodówce. W wydrążone środki
nałożyć serek i dżem. Gruszki ułożyć na zmrożonym talerzu po środku, którego należy położyć kostkę lodów bądź kulkę lodów. Lody polać polewą czekoladową. Deser udekorować.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    ładny
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pięknie wygląda!
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wspaniały! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wygląda przepysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !