Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona wątroba wieprzowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba wieprzowa 1 kg
cebula biała 3 szt
olej
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona wątroba wieprzowa

Wątrobę przemyć.Pokroić w paski,doprawić przyprawą kucharek i pieprzem,obtaczać w bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym oleju.Gdy wątroba będzie już usmażona dodać pokrojoną w piórka cebulę i dusić kilka minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelina/bunia 12.10.2010 10:53
zdecydowanie wolę drobiową
ewelina/bunia 12.10.2010 10:53
zdecydowanie wolę drobiową
iwona332 23.09.2010 02:38
super
buksiak12 19.09.2010 16:52
super
Emilia22 17.09.2010 08:41
pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak