Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty z pomarańczą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomarańcze 2
kolendra do smaku
Szafran nitki Prymat do smaku
pietruszki 1 pęczek
jogurt 150 g
kapusta czerwona 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z pomarańczą

Kapustę umyć i zetrzeć na tarce, na grubych oczkach. Pomarańcze obrać, pokroić w kostkę, dodać do kapusty i wymieszać. Jogurt wymieszać z kolendrą, szafranem, pietruszką, dodać do surówki i dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 26.11.2010 12:15
Fajna surówka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak