Sposób przygotowania

W rondlu rozgrzać olej, wkroić cebule. Gdy się zeszkli, dodać pokrojone pomidory i pokrojona paprykę. Po 10 minutach doprawić solą i cukrem. Gorące leczo nakładać do słoików i pasteryzować 20 minut..

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja dodaję jeszcze cukinię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i jest zapas na zimię
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na zimę , ciekawe..
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    do tego podsmażana kiełbaska i jest super danie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !